Kvíčaly s rýží

55 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
401 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
24 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žampiony nakrájíme na plátky, cibuli nasekáme nadrobno, dušenou rýži promícháme se lžící másla.
  • 2
    Kvíčaly omyjeme, osolíme a opepříme.
  • 3
    V pánvi rozpálíme olej a kvíčaly v něm částečně osmažíme. Přendáme do pekáčku, v pánvi na oleji orestujeme cibuli s plátky žampionů a přidáme do pekáčku k ptákům. Obložíme rýží s máslem, podlijeme troškou vývaru, zasypeme sýrem a dáme do trouby zapéct. Zapékáme asi 15 až 20 minut, dokud sýr nezezlátne.
  • 4
    Podáváme s kyselými okurkami a rajčatovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.