Kynutý bramborový koláč

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
751 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
8 g
Sacharidy
140 g
Vláknina
2 g
Cukr
259 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme mléko, vejce, oloupané a nastrouhané syrové brambory, mouku, prolisovaný česnek, majoránku, rozdrobené droždí a dobře promícháme.
  • 2
    Hladké těsto nalijeme do pekáče, který jsme vymazali sádlem. Vrstva těsta by měla být alespoň 2,5 cm. V pekáči necháme těsto vykynout, poté ho pečeme v předehřáté troubě, až koláč zrůžoví.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.