Kyperské brambory
60 min.
Ingredience
- 700gramůBrambory
- 40gramůKoriandr čerstvý
- 1decilitrOlej rostlinný
- 1,5decilitryVíno bílé
- 6gramůSůl
- 4gramyPepř černý mletý
- 150mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
25 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
5 g
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme, nakrájíme na menší kousky a důkladně propláchneme od škrobu. Na hlubší pánvi brambory osmažíme na rozpáleném oleji, přidáme koriandr, sůl a pepř. Zalijeme vínem a vodou, vaříme na mírném ohni asi 20 minut, dokud se většina vody nevyvaří.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.