Kyselo slovenské

45 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
15 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
7 g
Cukr
860 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na drobné kostičky, zelí scedíme a trochu pokrájíme, cibuli nakrájíme nadrobno.
  • 2
    V hrnci rozškvaříme slaninu, přidáme cibuli, zasypeme moukou a usmažíme světlejší cibulovou jíšku. Naředíme scezeným nálevem ze zelí, povaříme, přidáme zelí, brambory a vaříme doměkka. Nakonec přimícháme dvě rozkvedlaná vejce, podle chuti osolíme, opepříme a dokyselíme.
  • 3
    Ještě horké podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.