Kýta na hrášku a bramborách

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
869 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
44 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Feferonku zbavíme semen a nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme najemno, syrové brambory oloupeme a nakrájíme na silné hranolky, maso nakrájíme na nudličky, hrášek scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Na másle s olejem zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Poté vmícháme feferonku, hrášek, brambory, osolíme, opepříme, okmínujeme, zalijeme pivem a dusíme pod poklicí doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.