Labužnická masová směs

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
664 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
29 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
8 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso ze svíčkové spolu s játry nakrájíme na menší kostičky, salám se slaninou na nudličky, cibuli pokrájíme nadrobno.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibulku a necháme zpěnit. Nyní přidáme kostičky svíčkové a krátce orestujeme, vsypeme do pánve játra, slaninu, salám, chvilku smažíme, občas promícháme, zalijeme kečupem, protlakem, horčicí, ochutíme solí, mátou a saturejkou. Dusíme 2 až 3 minuty a ihned podáváme nejlépe s celozrnným chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.