Labužnické vepřové kotlety

50 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
680 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
49 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
327 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové kotlety nařízneme na okrajích, naklepeme, nasolíme, opepříme, poprášíme paprikou a posypeme nasekaným rozmarýnem. Opečeme na rozpáleném oleji (6 minut z každé strany) a včetně výpeku vložíme do tukem vymazaného pekáče.
  • 2
    V míse smícháme nastrouhaný sýr, na kostičky nakrájenou šunku, vejce, podle chuti sůl a pepř a směs rozložíme na kotlety v pekáči. Zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.