Labužnické vepřové kotlety
50 min.
Ingredience
- 600gramůVepřové kotlety
- 8gramůSůl
- 6gramůPepř černý mletý
- 4gramyPaprika mletá sladká
- 10gramůRozmarýn čerstvý
- 200gramůSýr Eidam cihla 40%
- 150gramůŠunka dušená
- 2kusyVejce slepičí
- 50mililitrůOlej olivový
- 1lžíceTuk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
680 kcal
Bílkoviny
56 g
Tuky
49 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
327 mg
Postup přípravy
- 1Vepřové kotlety nařízneme na okrajích, naklepeme, nasolíme, opepříme, poprášíme paprikou a posypeme nasekaným rozmarýnem. Opečeme na rozpáleném oleji (6 minut z každé strany) a včetně výpeku vložíme do tukem vymazaného pekáče.
- 2V míse smícháme nastrouhaný sýr, na kostičky nakrájenou šunku, vejce, podle chuti sůl a pepř a směs rozložíme na kotlety v pekáči. Zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.