Labužnický králík na smetaně

120 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
550 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
39 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
418 mg
Cukr
21 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme v hrnci máslo, přidáme koření a papriku. Necháme provonět a přidáme hořčici.
  • 2
    Naporcovaného králíka dáme do pekáče a potřeme teplou marinádou. Zakryjeme fólií a necháme den v lednici rozležet.
  • 3
    Poté dáme péct do trouby na 200 stupňů. Přikryjeme alobalem a během pečení potíráme výpekem.
  • 4
    Po 45 min. sundáme alobal a zalijeme osolenou smetanou.
  • 5
    Dalších 45 minut pečeme a občas maso potíráme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.