Lahůdkové maso v mrkvi

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na kostičkách slaniny podusíme pokrájenou cibuli
  • 2
    Přidáme na kostičky nakrájené maso
  • 3
    Osmahneme a ochutíme prolisovaným česnekem, pepřem a solí.
  • 4
    Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, přidáme k masu
  • 5
    Podlijeme troškou vody a dusíme, až je vše měkké.
  • 6
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.