Lahůdkové maso v mrkvi
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 50gramůAnglická slanina
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 400gramůDrůbeží maso
- 750gramůMrkev kořen
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
313 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
13 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na kostičkách slaniny podusíme pokrájenou cibuli
- 2Přidáme na kostičky nakrájené maso
- 3Osmahneme a ochutíme prolisovaným česnekem, pepřem a solí.
- 4Očištěnou mrkev nakrájíme na kolečka, přidáme k masu
- 5Podlijeme troškou vody a dusíme, až je vše měkké.
- 6Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.