Lančmít (Luncheon Meat) s brambory

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
517 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
44 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
753 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Konzervu otevřeme z obou stran, maso vytlačíme, nakrájíme na tenké nudličky a odložíme k dalšímu použití. Brambory oloupeme, umyjeme, pokrájíme na tenké plátky, které naskládáme do máslem vymazané skleněné zapékací mísy, přidáme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, promícháme, přiklopíme a vložíme do mikrovlnné trouby na 7 minut.
  • 2
    Do mísy poté přidáme připravený lančmít, do smetany rozklepneme celé vejce, důkladně promícháme a suroviny v míse zalijeme, nakonec je ještě vrátíme do mikrovlnné trouby na 3 minuty.
  • 3
    Hotové jídlo vyjmeme z trouby, posypeme nastrouhaným sýrem, přiklopené, necháme zchladnoutit 2 minuty a krájíme na porce, které pokládáme na mělké talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.