Lančmít se zelím
0 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 40dekagramůLuncheon Meat
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 15dekagramůZelí kysané
- 4dekagramySádlo škvařené
- 60dekagramůBrambory
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2010 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
147 g
Sacharidy
112 g
Vláknina
20 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Brambory očistíme a uvaříme ve slané vodě doměkka, vodu slijeme a brambory rozmačkáme na kaši.
- 2Cibuli pokrájíme nadrobno, osmahneme na másle, přidáme pokrájené zelí a podusíme.
- 3Vmícháme do brambor, můžeme zředit slitou vodou z brambor.
- 4Důkladně promícháme, osolíme, opepříme, rozdělíme na talíře a navrch upravíme opečené plátky lančmítu.
- 5Podáváme se zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.