Lančmít se zelím

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2010 kcal
Bílkoviny
70 g
Tuky
147 g
Sacharidy
112 g
Vláknina
20 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory očistíme a uvaříme ve slané vodě doměkka, vodu slijeme a brambory rozmačkáme na kaši.
  • 2
    Cibuli pokrájíme nadrobno, osmahneme na másle, přidáme pokrájené zelí a podusíme.
  • 3
    Vmícháme do brambor, můžeme zředit slitou vodou z brambor.
  • 4
    Důkladně promícháme, osolíme, opepříme, rozdělíme na talíře a navrch upravíme opečené plátky lančmítu.
  • 5
    Podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.