Lasagnetta s bramborami a hříbky na tymiánu

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
804 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
23 g
Sacharidy
127 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hříbky očistíme navlhčenou papírovou utěrkou, odstraníme spodní část nožičky.
  • 2
    Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky.
  • 3
    Šalotku nakrájíme nadrobno a v malém hrnci s olejem necháme zesklovatět. Přidáme brambory, rozmarýn, sůl a pepř a podusíme asi 7-8 minut, přitom podléváme troškou vývaru.
  • 4
    Houby nakrájíme na kousky a přidáme k bramborám, posypeme tymiánem a dochutíme.
  • 5
    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody. Rozdělíme na talíře, přitom střídáme jejich barvy, a mezi ně dáváme 1 lžíci směsi hub a brambor.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.