Lavraki z Mesolongi

60 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
17 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety pokrájíme na menší kusy a vložíme do mísy. Zalijeme citronovou šťávou, opepříme, osolíme, necháme 10 minut odležet.
  • 2
    Mezitím na pánev nalijeme 2 lžíce oleje, přidáme kapary, okurku nakrájenou na proužky, nasekanou petrželku a rozmixovaná rajčata a vše na mírném ohni povaříme 5-10 minut.
  • 3
    Kousky ryby vyjmeme z mísy, obalíme v hladké mouce a osmažíme na pánvi na oleji.
  • 4
    Do zapékací mísy naklademe kousky osmažené ryby, přelijeme hotovou omáčkou a posypeme sýrem.
  • 5
    Zapékáme v troubě 20-25 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.