Lečo z úhoře

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
581 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
50 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Úhoře stáhneme z kůže a nakrájíme na kousky. Maso osolíme a opečeme na cibuli zpěněné na oleji.
  • 2
    Přidáme očištěné, na nudličky nakrájené papriky a oloupaná, na plátky nakrájená rajčata, rajčatový protlak a česnek utřený se solí. Opepříme a dusíme doměkka.
  • 3
    Vejce upečeme na másle jako volská oka a položíme na hotový pokrm upravený na talířích.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.