Lečo z úhoře
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 60mililitrůOlej rostlinný
- 250gramůRajčata
- 200gramůPaprikové lusky čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyVejce slepičí
- 600gramůÚhoř říční
- 1stroužekČesnek
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
581 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
50 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Úhoře stáhneme z kůže a nakrájíme na kousky. Maso osolíme a opečeme na cibuli zpěněné na oleji.
- 2Přidáme očištěné, na nudličky nakrájené papriky a oloupaná, na plátky nakrájená rajčata, rajčatový protlak a česnek utřený se solí. Opepříme a dusíme doměkka.
- 3Vejce upečeme na másle jako volská oka a položíme na hotový pokrm upravený na talířích.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.