Ledový salát s avokádem

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
40 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
11 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salát rozebereme na listy a natrháme na kousky. Avokáda oloupeme, rozřízneme na poloviny, vypeckujeme, nakrájíme na proužky a zakapeme 1 lžící citronové šťávy.
  • 2
    Opereme broskve, spaříme vřelou vodou, oloupeme a nakrájíme na úzké proužky.
  • 3
    Opereme rajčata a rozkrojíme na poloviny. Nasekáme bylinky.
  • 4
    Přísady dáme do misky. Olej rozmícháme s majonézou, hořčicí
  • 5
    a 3 lžícemi citronové šťávy, ochutíme solí a pepřem.
  • 6
    Dresinkem přelijeme salát, posypeme jej mandlovými lupínky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.