Ledový salát s celerem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
58 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
3 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer povaříme ve vodě asi 20 minut, vyjmeme a necháme vychladnout. Vychladlý celer oloupeme a nahrubo nastrouháme do mísy.
  • 2
    Omytý ledový salát nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a přidáme do mísy k celeru.
  • 3
    Uzené tofu nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji dozlatova. Přidáme k celeru a salátu. Vše dobře promícháme.
  • 4
    Salát ozdobíme nasekanou pažitkou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.