Ledový salát s kousky kuřecích jater
45 min.
Ingredience
- 1kusSalát ledový
- 40gramůPetržel - nať
- 80mililitrůOlej olivový
- 1kusCibule
- 500gramůJátra kuřecí
- 60mililitrůOcet vinný červený
- 6gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
26 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Ledový salát roztrháme na malé kousky a smícháme s nasekanou petrželkou a červenou paprikou nakrájenou na malé kostičky. Rozložíme na mělkou mísu.
- 2Na pánvi na rozpáleném másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, jakmile zesklovatí přihodíme na kousky nakrájená kuřecí játra. opékáme asi 5 minut, až mají játra zlatavou barvu, potom zalijeme 2 lžícemi vinného octa a krátce povaříme. Osolíme, opepříme a horké navršíme na salát, ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.