Ledový salát s kousky kuřecích jater

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
26 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ledový salát roztrháme na malé kousky a smícháme s nasekanou petrželkou a červenou paprikou nakrájenou na malé kostičky. Rozložíme na mělkou mísu.
  • 2
    Na pánvi na rozpáleném másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, jakmile zesklovatí přihodíme na kousky nakrájená kuřecí játra. opékáme asi 5 minut, až mají játra zlatavou barvu, potom zalijeme 2 lžícemi vinného octa a krátce povaříme. Osolíme, opepříme a horké navršíme na salát, ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.