Ledový salát s lososem a mušlemi

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
789 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
47 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
684 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Marinádu připravíme tak, že promícháme olivový olej, nastrouhanou citronovou kůru, nasekané oregano a kopr.
  • 2
    Vyloupané hřebenatky a nakrájeného lososa na menší kousky promícháme se solí, pepřem a marinádou. Obalené kousky masa v marinádě napichujeme na špejle či jehly. Hotové špízy odložíme na 90 minut do ledničky.
  • 3
    Po 90 minutách špízy narovnáme na plech a grilujeme 10 minut. Během grilování mažeme špízy marinádou.
  • 4
    Ledový salát natrháme na menší kousky. Poté je smícháme s uvařenými těstovinami, ugrilovaným lososem a hřebenatkami.
  • 5
    Podáváme se zálivkou z majonézy a jogurtu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.