Lehký řecký salát
15 min.
Ingredience
- 2kusyOkurka salátová
- 1kilogramRajčata
- 2kusyCibule
- 2kusyPaprika zelená
- 2lžičkyOregano sušené
- 300gramůSýr Feta
- 4lžíceOlej olivový extra panenský
- 1špetkaSůl
- 2kusyBageta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
16 g
Sacharidy
98 g
Vláknina
9 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Okurky omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Cherry rajčátka omyjeme a nakrájíme na čtvrtky. Cibuli očistíme, rozkrojíme na čtvrtky a rozdělíme na jednotlivé vrstvy. Papriky očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší kousky.
- 2Všechnu nakrájenou zeleninu vložíme do připravené mísy, osolíme a promícháme.
- 3Zeleninu posypeme sušeným oreganem. Fetu nakrájíme na kostičky a poklademe na zeleninu. Vše ještě jednou posypeme sušeným oreganem a zakápneme olivovým olejem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.