Lehký řecký salát

15 min.
Řecko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
16 g
Sacharidy
98 g
Vláknina
9 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurky omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Cherry rajčátka omyjeme a nakrájíme na čtvrtky. Cibuli očistíme, rozkrojíme na čtvrtky a rozdělíme na jednotlivé vrstvy. Papriky očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší kousky.
  • 2
    Všechnu nakrájenou zeleninu vložíme do připravené mísy, osolíme a promícháme.
  • 3
    Zeleninu posypeme sušeným oreganem. Fetu nakrájíme na kostičky a poklademe na zeleninu. Vše ještě jednou posypeme sušeným oreganem a zakápneme olivovým olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.