Lehký těstovinový salát s tuňákem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
28 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě dle návodu na obalu. Vejce uvaříme natvrdo. V misce smícháme olej, ocet, hořčici a med. Dochutíme dle vlastní chuti solí a pepřem.
  • 2
    Do zálivky přidáme tuňáka, olivy, lusky fazolek, nadrobno nakrájenou mrkev a rozpůlená rajčátka. Přidáme hotové těstoviny, pokrájené vejce natvrdo a pořádně zamícháme. Necháme alespoň 30 minut odležet v chladničce a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.