Lesnická obloha

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
26 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
688 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozpustíme máslo. Hříbky nakrájíme na širší plátky a na másle je orestujeme. Brambory pokrájíme na kostičky a usmažíme na másle. Podlijeme silným vývarem a 5 minut podusíme, až se část tekutiny odpaří. Lanýže posekáme nadrobno, osolíme a opepříme.
  • 2
    Na talíři vytvoříme 2 kopečky brambor, kolem pokládáme plátky hříbků a posypeme 1 lžící ochucených lanýžů. Přelijeme šťávou, která zbyla na pánvi po bramborách, a kterou jsme smíchali s trochou vypečené šťávy z masa.
  • 3
    Obloha je vhodná k pečenému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.