Libečková tvarohová pomazánka s mandlemi

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
463 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
32 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Libeček - "zelené maggi" omyjeme, lístky otrháme, malé lístky odložíme na ozdobu, větší velmi drobně posekáme. Omyjeme a osušíme jablka a broskve. Jablka rozkrájíme na osminky, zbavíme jadřinců. Broskve bez pacek pokrájíme též na osminky.
  • 2
    V míse si vymícháme měkký tvaroh s Lučinou, smetanou, podle chuti osolíme, opepříme, přimícháme nastrouhané (oloupané) mandle a posekaný libeček. Tvaroh dobře promícháme, měl by mít hladkou konzistenci.
  • 3
    Lžicí nabereme hromádky tvarohu, pokládáme je na talíře na polokulovité hromádky, které ozdobíme lístky libečku. Okolo tvarohu položíme ozdobně osminky jablek, broskví a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.