Lilek na chilli a bazalce
38 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 250gramůFazole bílé
- 50gramůBazalka
- 1gramCitronová tráva
- 3kusyLilek
- 3kusyChilli paprička
- 250mililitrůMléko kokosové
- 2stroužkyČesnek
- 20mililitrůOlej rostlinný
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
23 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
17 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Lilky podélně rozpůlíme a nakrájíme na plátky, cibuli nakrájíme na tenká kolečka, chilli papričky nasekáme na jemno, dva stroužky česneku prolisujeme, citronovou trávu nasekáme a fazolky zbavíme stopek. Lilky osolíme a necháme dvacet minut odstát.
- 2Na wok pánvi na oleji zprudka smažíme tři minuty cibuli, chilli papričky, česnek a trávu. Poté přidáme lilek, fazolky, mléko a po změknutí lilku (asi po pěti minutách) vmícháme bazalku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.