Lilek na chilli a bazalce

38 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
23 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
17 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky podélně rozpůlíme a nakrájíme na plátky, cibuli nakrájíme na tenká kolečka, chilli papričky nasekáme na jemno, dva stroužky česneku prolisujeme, citronovou trávu nasekáme a fazolky zbavíme stopek. Lilky osolíme a necháme dvacet minut odstát.
  • 2
    Na wok pánvi na oleji zprudka smažíme tři minuty cibuli, chilli papričky, česnek a trávu. Poté přidáme lilek, fazolky, mléko a po změknutí lilku (asi po pěti minutách) vmícháme bazalku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.