Lilkový kebab

69 min.
Turecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
39 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky nakrájené na kostky osmažíme společně s pokrájeným masem na rozpáleném oleji. Osmahlou směs vyjmeme a na tomtéž oleji osmažíme pokrájenou cibuli, papriky a rajčata.
  • 2
    K zelenině přidáme na pánev maso, vše osolíme, opepříme a podlijeme vodou. Vaříme 30 minut.
  • 3
    Poté do směsi přidáme lilky a necháme povařit ještě 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.