Lilkový salát s paprikou a česnekem

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
119 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
6 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
8 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené lilky s paprikami opečeme na roštu v troubě nebo na plotýnce. Papriky vložíme do hrnce a necháme pod pokličkou asi 1 hodinu stát. Potom z lilků i z paprik odstraníme slupku, z lilků vymačkáme přebytečnou vodu. Omytá a osušená rajčata spolu s oloupanou cibulí a česnekem nasekáme, přidáme olej, osolíme a rozmixujeme. Omáčkou zalijeme nakrájené lilky s paprikami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.