Lilky s ovčím sýrem

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
244 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
21 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky omyjeme a nakrájíme na plátky silné 1cm. Posypeme je solí a necháme stát 20 minut.
  • 2
    Ocet rozmícháme s pepřem a 2 lžícemi oleje. Vmícháme očištěnou, nadrobno nakrájenou cibulku a jemně nasekaný sardelový řez. Zálivku osolíme.
  • 3
    Plátky lilků osušíme a opečeme na pánvi na 4 lžících oleje dozlatova.
  • 4
    Lilky upravíme na talíře a posypeme rozdrobeným ovčím sýrem. Pokapeme zálivkou a ozdobíme lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.