Lilky smažené po libanonsku

8 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
164 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky omyjeme, oloupeme, nakrájíme na proužky, lehce posypeme solí a necháme alespoň 5 minut odležet.
  • 2
    Česnek oloupeme, prolisujeme, smícháme se solí a citronovou šťávou.
  • 3
    Lilky po odležení obalíme lehce v mouce, v pánvi rozehřejeme olej a na něm obalené lilky prudce opečeme. Vyndáme je z pánve, horké potřeme česnekovou směsí a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.