Lilky zapečené se sýrem a kečupem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
257 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
17 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté lilky nakrájíme příčně na plátky silné půl centimetru. Osmažíme je do zlatova na rozehřátém oleji, po okapání osolíme a opepříme.
  • 2
    Do vymaštěné nákypové formy urovnáme střídavě vrstvy lilků, plátky sýra a trochu kečupu. Každou vrstvu opepříme a pokapeme olejem.
  • 3
    Pokrm zapečeme v mírně vyhřáté troubě 20 minut. Před dopečením posypeme povrch nastrouhaným sýrem.
  • 4
    Podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.