Lilky zapečené se zakysanou smetanou

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
33 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
7 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené lilky nakrájíme na plátky silné asi 1cm.
  • 2
    Zakysanou smetanu smícháme s hladkou moukou, osolíme a opepříme.
  • 3
    Do zapékací mísy vymazané olejem urovnáme vrstvu lilku, osolíme, opepříme a posypeme nastrouhaným sýrem. Postup opakujeme do spotřebování surovin.
  • 4
    Ve středně vyhřáté troubě pokrm zapékáme asi 10 minut, zalijeme připravenou smetanou a dopečeme dozlatova.
  • 5
    Můžeme podávat s opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.