Lín s pórkem
45 min.
Ingredience
- 800gramůLín
- 4kusyPórek
- 100gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 4lžíceCitronová šťáva
- 1lžícePetržel - nať
- 150mililitrůMajonéza
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
745 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
42 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
6 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce ryby osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Urovnáme je na alobal, pokapeme citronovou šťávou, přelijeme rozškvařenou slaninou a posypeme na kolečka nakrájeným pórkem. Alobal dobře uzavřeme a pokrm pečeme asi 20 minut ve středně vyhřáté troubě.
- 2Upečené ryby přendáme na talíř, zalijeme některou z majonézových omáček a posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.