Lín s pórkem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
745 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
42 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
6 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce ryby osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Urovnáme je na alobal, pokapeme citronovou šťávou, přelijeme rozškvařenou slaninou a posypeme na kolečka nakrájeným pórkem. Alobal dobře uzavřeme a pokrm pečeme asi 20 minut ve středně vyhřáté troubě.
  • 2
    Upečené ryby přendáme na talíř, zalijeme některou z majonézových omáček a posypeme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.