Lín se smetanou a kapary

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
627 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
33 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
163 mg
Cukr
89 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytou rybu potřeme vně i zevnitř solí, pepřem a citronovou šťávou. Obalíme v mouce a zvolna pečeme na másle. Upečenou rybu vyjmeme a necháme na teplém místě.
  • 2
    Ve vypečené šťávě osmahneme dosklovita šalotku, zalijeme smetanou, přidáme nasekané kapary, petrželku a citronovou šťávu. Vše povaříme.
  • 3
    Hotovou omáčku nalijeme na porce lína.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.