Lín v alobalu
45 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 100gramůMáslo čerstvé
- 1000gramůLín
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžíceKopr čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
381 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
22 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
100 mg
Cukr
39 mg
Postup přípravy
- 1Ryby zbavíme šupin, ploutví, vykucháme, omyjeme a osolíme.
- 2Připravíme marinádu z citronové šťávy smíchané s pepřem, nasekanou petrželkou a koprem. Marinádu nalijeme na ryby.
- 3Alobal potřeme na lesklé straně máslem, líny položíme na pomaštěnou stranu a dobře zabalíme. Pečeme v troubě při vysoké teplotě asi 25 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.