Linguine s krevetami a cuketou

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
663 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
29 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
233 mg
Cukr
719 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody a slijeme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olivový olej a přidáme celou hlavičku česneku rozmáčknutou v dlani.
  • 3
    4 krevety ponecháme celé. Hlavičky zbylých krevet zmáčkneme a šťávu z nich vymačkáme přímo do pánve s česnekem. Potom hlavičky vhodíme na několik minut do pánve a vyjmeme. Do pánve přidáme nakrájené krevety, celé krevety a nakrájené cukety. Z pánve odstraníme česnek a přilijeme bílé víno. Krátce povaříme a vhodíme feferonku.
  • 4
    Nakonec do pánve přidáme uvařené těstoviny a promícháme je s omáčkou.
  • 5
    Při podávání ozdobíme každou porci celou krevetou a nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.