Linguine s omáčkou pesto a parmazánem

15 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
888 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
46 g
Sacharidy
95 g
Vláknina
2 g
Cukr
799 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.
  • 2
    Mezitím připravíme pesto. Najemno rozmixujeme piniové oříšky s bazalkou, najemno nakrájeným česnekem a nastrouhaným parmazánem. Poté postupně přiléváme olej a mixujeme dokud nevznikne hladká pasta.
  • 3
    Ochutíme ji solí a pepřem a vmícháme do horkých těstovin.
  • 4
    Rozdělíme na talíře, posypeme hoblinkami parmazánu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.