Linguine s rajčatovou omáčkou a olivami

22 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
521 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
5 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rukolu omyjeme a necháme dobře okapat.
  • 2
    Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě, slijeme a dáme stranou. Olej rozpálíme, přidáme bobkové listy, cukr, olivy a rajčatovou omáčku. Přiklopené vaříme 10 minut. Poté vyjmeme bobkové listy, přimícháme natrhanou rukolu, osolíme a opepříme a smícháme s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.