Linguine s rajčatovou omáčkou a olivami
22 min.
Ingredience
- 500gramůTěstoviny Linguine
- 500mililitrůOmáčka rajčatová
- 1lžičkaCukr krupice
- 2kusyBobkový list
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2litryVoda pitná
- 90gramůOlivy černé
- 90gramůRukola
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
521 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
5 g
Sacharidy
101 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Rukolu omyjeme a necháme dobře okapat.
- 2Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě, slijeme a dáme stranou. Olej rozpálíme, přidáme bobkové listy, cukr, olivy a rajčatovou omáčku. Přiklopené vaříme 10 minut. Poté vyjmeme bobkové listy, přimícháme natrhanou rukolu, osolíme a opepříme a smícháme s těstovinami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.