Linguine se špenátem a šunkou

25 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
471 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
8 g
Sacharidy
80 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme a vrátíme do hrnce.
  • 2
    V průběhu vaření těstovin smažíme šunku a jarní cibulky na oleji při střední teplotě za občasného zamíchání asi 5 minut dokřupava.
  • 3
    Špenátu odstraníme řapíky, listy nahrubo pokrájíme a přidáme na pánev. Vmícháme ocet a cukr, zakryjeme a asi 1 minutu povaříme, až špenát změkne. Osolíme a opepříme.
  • 4
    Omáčku dáme na těstoviny a protřeseme, aby se rovnoměrně promíchaly. Jednotlivé porce posypeme parmezánem a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.