Lionský hrášek
35 min.
Ingredience
- 500gramůHrášek
- 150gramůSalát hlávkový
- 120gramůCibulka jarní
- 60gramůMáslo čerstvé
- 10gramůPetržel - nať
- 1lžíceCukr krupice
- 4lžíceVoda pitná
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
245 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
13 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
8 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1V pánvi rozpustíme máslo a vsypeme nasekané cibulky, nudličky salátu, nasekanou petržel a hrášek. Přidáme cukr, sůl a pepř. Podlijeme odměřeným množstvím vody.
- 2Mírně podusíme 15-20 minut, až se tekutina vypaří a hrášek je měkký. Ochutnáme a servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.