Lišky dušené
40 min.
Ingredience
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10gramůPetržel - nať
- 1kusCibule
- 500gramůLišky čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
136 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
11 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
550 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Lišky očistíme a dobře omyjeme. Malé necháme celé, větší houby rozkrojíme.
- 2Na másle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme lišky a dusíme doměkka. Osolíme, opepříme a přidáme sekanou petrželovou nať.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.