Lišky na smetaně po vídeňsku

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
198 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
17 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
581 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a osmahneme ji na másle dorůžova.
  • 2
    Přidáme očištěné a nakrájené houby. Dusíme je, dokud se všechna tekutina nevydusí. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, majoránku a jemně nasekanou petrželku. Zaprášíme moukou a krátce opražíme.
  • 3
    Nakonec do pokrmu přilijeme kyselou smetanu a zvolna dusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.