Lišky s tvarohem
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 100gramůAnglická slanina
- 400gramůLišky čerstvé
- 1lžícePetržel - nať
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 1špetkaSůl
- 60gramůTvaroh tvrdý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
199 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
14 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
467 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěné lišky nakrájíme na kousky a dáme je na rozehřáté kostičky slaniny, na které jsme zpěnili nakrájenou cibuli.
- 2Po chvíli přidáme petrželku, osolíme, podlijeme vývarem a dusíme, až lišky změknou.
- 3Podáváme je jako předkrm posypané nastrouhaným tvarohem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.