Lišky se slaninou
30 min.
Ingredience
- 500gramůLišky čerstvé
- 125gramůSlanina vepřová
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1kusCibule
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
241 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
21 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
487 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Čerstvé lišky očistíme, větší rozkrojíme na poloviny.
- 2V pánvi na rozehřátém másle osmahneme na kostičky nakrájenou slaninu. Přidáme oloupanou, nahrubo nasekanou cibuli, připravené lišky a zprudka krátce osmahneme.
- 3Pokrm osolíme, opepříme a posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.