Listový salát s houbami

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
100 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
6 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné žampiony nakrájíme na malé kostičky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme máslo s olejem a přisypeme jemně nasekanou šalotku. Necháme ji zesklovatět, přidáme žampiony, osolíme a opepříme. Mícháme asi 5 minut do odpaření tekutiny.
  • 3
    Nakonec přidáme nasekanou petrželku.
  • 4
    Houby namačkáme do hrnku a teplé či studené je vyklopíme na talíř vyložený omytými salátovými listy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.