Listový salát s klobásou

20 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
305 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
28 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listy římského salátu a špenátové listy probereme, propereme, odstraníme vodu a necháme okapat. Potom saláty nakrájíme na velikost sousta. Očištěné ředkvičky omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka. Vše dáme do vhodné misky.
  • 2
    Na kolečka nakrájenou klobásu opečeme v pánvi na rozpáleném másle, přidáme k surovinám v misce. Ananas necháme okapat, nakrájíme na malé kousky, které dáme také do misky.
  • 3
    Do vhodné nádoby dáme ocet, sůl, pepř, kari koření, přilijeme ananasovou šťávu z kompotu. Metlou vše prošleháme, za stálého míchání všleháme olej.
  • 4
    Hotovou zálivkou přelijeme salát v misce. Důkladně promícháme a necháme v lednici 10-15 minut odležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.