Listový salát s kuřecími játry

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
723 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
63 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na dresink smícháme olej, ocet, citrónovou šťávu, hořčici a med.
  • 2
    Kuřecí játra očistíme a nakrájíme na úhledné kousky. V pánvi rozpálíme olej s máslem a játra na něm spolu s nasekanými bylinkami a prolisovaným česnekem restujeme asi 5-8 minut. Osolíme, opepříme, promícháme a vyjmeme z pánve.
  • 3
    Listy míchaného salátu rozložíme na talíř a obložíme restovanými játry.
  • 4
    Dresink vlijeme do výpeku na pánvi a za stálého míchání vaříme asi 3 minuty, až se část tekutiny odpaří.
  • 5
    Horkým dresinkem přelijeme salát na talíři a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.