Listový špenát se sýrem

25 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
14 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný, propláchnutý špenát uvaříme, nasekáme a podusíme v kastrole na rozehřátém másle. Poprášíme hladkou moukou, osolíme a opepříme. Vmícháme prolisovaný česnek, trochu vývaru (nebo vody) a ještě chvíli povaříme.
  • 2
    Do hotového špenátu vmícháme nastrouhaný sýr a rozšlehaná vejce. Mícháme tak dlouho, až se vejce srazí.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.