Lonac
120 min.
Ingredience
- 400gramůVepřové maso libové
- 200gramůRajčata
- 200gramůFazolové lusky zelené
- 2lžíceOlej stolní
- 200gramůLilek
- 200gramůPaprikové lusky čerstvé
- 2stroužkyČesnek
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
22 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Do olejem vymaštěného keramického hrnce dáme střídavě vrstvy vepřového masa nakrájeného na kostičky, rajčat, vrstvu fazolových lusků, paprikových lusků a vrstvu lilků. Vše osolíme a přidáme česnek.
- 2Hrnec potom ovážeme navlhčeným pergamenovým papírem, na několika místech propíchneme špejlí a pokrm dusíme v troubě doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.