Losos na roštu

27 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
601 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
45 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lososa nakrájíme na plátky silné asi 2cm, osolíme a marinujeme v citronové šťávě s trochou bílého pepře 20 minut.
  • 2
    Potom okapaného lososa obalíme ve strouhance, ponoříme do oleje a grilujeme na grilu nebo na roštu 5-7 minut po obou stranách.
  • 3
    Hotovou rybu obložíme plátky citronu a petrželovou natí.
  • 4
    Lososa takto upraveného podáváme se zelenou omáčkou nebo s bylinkovým máslem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.