Losos s celerem a fazolemi

30 min.
Evropa
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
8 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
11 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer nakrájený na kostičky vložíme do hrnce s vodou a přivedeme k varu. Celer vaříme 15 minut dokud nezměkne. Slijeme vodu a uvařený celer smícháme s fazolemi. Z fazolí nejprve vylejeme všechnu přebytečnou vodu. Vše ochutíme citronovou šťávou, nasekanou pažitkou, muškátovým oříškem, solí a pepřem. Celou směs na pánvi prohřejeme.
  • 2
    Naporcovaného lososa osolíme, opepříme a zakapeme olejem. Poté lososa položíme na rošt grilu. Lososa grilujeme na rozpáleném grilu asi 4 minuty z každé strany.
  • 3
    Hotového lososa podáváme se spařeným špenátem a směsí celeru a fazolí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.