Losos s fazolkami a rajčátky
35 min.
Ingredience
- 4kusyLosos - filety
- 400gramůFazolové lusky zelené
- 250gramůRajčata Cherry
- 2lžíceOlej olivový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžičkySůl
- 50gramůOlivy černé
- 2kusyBazalka
- 1kusCitrony
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
15 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Omyté a osušené porce lososa mírně osolíme a necháme odležet. Očištěné a překrájené fazolky krátce povaříme v osolené vodě.
- 2Pekáček vymastíme olejem, na jednu půlku rozložíme porce lososa , na druhou stranu urovnáme fazolky a cherry rajčátka. Navrch nasypeme vypeckované olivy a vše poházíme natrhanými lístky bazalky. Zakapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem.
- 3Pokrm pečeme v silně vyhřáté troubě asi 12 minut, podle tloušťky porcí lososa.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.