Losos s fazolkami a rajčátky

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
438 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
15 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce lososa mírně osolíme a necháme odležet. Očištěné a překrájené fazolky krátce povaříme v osolené vodě.
  • 2
    Pekáček vymastíme olejem, na jednu půlku rozložíme porce lososa , na druhou stranu urovnáme fazolky a cherry rajčátka. Navrch nasypeme vypeckované olivy a vše poházíme natrhanými lístky bazalky. Zakapeme citronovou šťávou, osolíme, opepříme a pokapeme olivovým olejem.
  • 3
    Pokrm pečeme v silně vyhřáté troubě asi 12 minut, podle tloušťky porcí lososa.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.