Losos s omáčkou kaparovou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
46 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
2 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
214 mg
Cukr
98 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do zapékací mísy dáme lososa bez kůže. Přidáme kuličky pepře, vývar, ocet a bobkový list. Přikryjeme mísu fólií a v předehřáté troubě pečeme 20 minut. Rybí plátky dáme na ohřátý talíř, přikryjeme a udržujeme v teple.
  • 2
    Do pánve procedíme tekutinu ze zapékací mísy, vmícháme nasekaný kopr, smetanu, pažitku, kapary, sůl, pepř a pažitku. Smícháme mléko se Solamylem a přidáme do pánve. Vaříme, dokud směs nezhoustne. Povaříme minutu.
  • 3
    Lososí plátky přelijeme omáčkou a okamžitě podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.